Huis reinigen & Ghosthunting

Huis reinigen & Ghosthunting

Energetisch reinigen van huis en haard,

Elk huis, elk voorwerp neemt de energie op van de huidige eigenaars of de voormalige eigenaars. Deze energie heeft invloed op de mensen die in het huis verblijven, of met de bepaalde voorwerpen in aanraking komen. Er is dus een wisselwerking tussen mensen, voorwerp en/of huis. Wanneer het de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie. Het huis laadt zich op met deze energie en geeft deze ook terug.

Door een ruimte te reinigen op energetisch niveau en het te helen van negatieve invloeden en krachten, wordt er een goede sfeer in je huis of werkruimte gecreëerd.

Er kunnen bv energetische bindingen voelbaar zijn in een ruimte of verbonden zijn aan een voorwerp.

Met name gevoelige mensen en kinderen kunnen hier last van ondervinden. Er kunnen bij de bewoners negatieve omstandigheden zijn waardoor de lading van het huis verstoord raakt, of verstoord is geraakt.

Het huis of voorwerp laat zich negatief op en geeft dus negatieve energie. Zo kan er een sfeer ontstaan die zwaar, vermoeiend en ontmoedigend is. Er kan zelfs een gevoel van angst ontstaan.

Het is dan dus van belang om de energie in het huis te laten reinigen. Ook als je leven nog niet goed loopt en je wel wat extra energie kan gebruiken. Er zijn verschillende manieren om nieuwe positieve energie in huis te brengen.

Wij helpen u graag met het reinigen.

 

Blessed be, PM & WW  )O(

 


Ghosthunting

Regelmatig gaan wij er op uit om te kijken en te voelen of er andere energieën aanwezig zijn. Wij zoeken mensen die hier ook in geïnteresseerd zijn, zodat wij van elkaar kunnen leren. Ben jij ook zoekende dan neem gerust contact met ons op.

 

>>> Klik hier voor contact <<<


Sibbes

E-Jaar Training

Cursussen & Workshops

Meditatie Cirkel

Huis reinigen & Ghosthunting

Heksen Café

Kruiden & Heksenkeuken


Rating: 0 sterren
0 stemmen