Sibbes

Sibbes

Merry Meet,

Wij hebben besloten om onze kennis te bundelen en te delen met mensen die het pad gaan of al aan het bewandelen zijn van de Oude Eclectische Hekserij/Natuur religie. Familie, samenhorigheid, gilde etc.

Met de Sibbes willen wij spirituele mensen een thuis een familie en saamhorigheid aanbieden.

Het samen organiseren van jaarfeesten, volle maan feesten, spirituele wandelingen, spirituele avonden etc. Het maakt niets uit in welke religie je gelooft.

Houdt hierbij wel de wet van drie in ere, “alles wat gij zend zal drievoudig wederkeren”.

Er is plek voor mensen die graag solo les willen hebben, en er zijn covens voor mensen die per groep les willen hebben. Wij volgen de Eclectische manier, (Praktische Magie van de Witte Wyven. 

Het eerste jaar worden de basis beginselen van de Hekserij gegeven, inclusief hoe het vieren van de Jaarfeesten en Maanfeesten word gedaan.. Beginnende en gevorderde mensen die op zoek zijn naar een coven zijn welkom en kunnen zich aanmelden, je krijgt dan een intake gesprek., onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

Wil je deze spirituele en magische reis ook vliegen met ons, meld je dan aan en maak daarbij een korte omschrijving wat je motivatie is. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

>>> Klik hier voor contact <<<


Sibbes

E-Jaar Training

Cursussen & Workshops

Huis reinigen & Ghosthunting

Kruiden & Heksenkeuken

Kalender

Links

Contact

Volle Maan


Rating: 5 sterren
1 stem